luni, 19 decembrie 2016

Sfîntul Apostol Andrei și-a făcut simțită prezența la grădinița din localitatea Logănești


Cu binecuvântarea P.S. Petru, Episcopul de Ungheni și Nisporeni a fot sfințită grădinița „Sfântul Apostol Andrei” din localitatea Logănești.
În toiul sărbătorii Sfântului Andrei copii din satul Logănești raionul Hâncești au fost vizitați de preotul paroh protoiereul Leontie Lilicu, care a sfințit locașul micuților, adică grădinița lor. Sfântului Apostol Andrei este și protectorul acestei grădinițe și de aceea copii din această grădiniță au avut parte de o dublă sărbătoare.
La eveniment au participat toți cei 144 de copii ce formează cele șase grupe ale grădiniței. Iar pe lângă surpriza participării la eveniment copii au primit mai multe daruri. Astfel parohul Bisericii „ Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” le-a cadonat fiecărui copil câte o cruciuliță iar pentru fiecare grupă a oferit câte o icoană ocrotitoare.
La eveniment au mai participat și primarul localității Logănești, Valentin Danu, directorul școlii Doamna Valentina Ochișor, o delegație raională și alți oaspeți din localitățile limitrofe. Fiecare dintre ei au venit cu darurile lor pentru copii.
Directorul grădiniței, Doamna Morăraș Elena, a mulțumit oaspeților pentru prezență și pentru darurile aduse copiilor.
La sărbătoare au luat parte activă și părinții, ei pregătind și o masă pentru toți oaspeții. Copii i-au răsplătit pe cei prezenți cu o frumoasă șezătoare tradițională.









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu