miercuri, 5 aprilie 2017

A fost desfășurat concursul brain-ring în r-nul Hâncești

Miercuri, 5 aprilie 2017, a fost desfășurat concursul Brain-Ring, ediția a IV -a, pentru echipele din r-nul Hâncești, gazda fiind LT. Lăpușna r-nul Hâncești. Concursul dat face parte din Proiectul Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova în parteneriat cu Sectorul Eparhial Activitate Pastorală pentru Tineret a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni: Sunt tânăr și doresc să mă manifest intelectual și cuprinde un șir de activități desfășurate în rândul tinerilor din cuprinsul Episcopiei sus numite.

La concurs au participat 7 echipe ce cuprind localitățile: 
Biserica - Sf. Arh. Mihail și Gavriil - Lăpușna,
 Biserica - Sf. Ap. Petru și Pavel - Boghiceni,
 Biserica - Sf. M. Muc. Gheorghe - Ciuciuleni,
Biserica - Sf. Ier. Nicolae - Mingir, 
Biserica - Înălțarea Domnului - Cărpineni, 
Biserica - Adormirea M. Domnului - Pogănești, 
Biserica - Sf. Arh. Mihail și Gavriil - Logănești,.

Echipa învingătoare la concurs a fost echipa din CiuciuleniCurlat Aliona, Alexa Mariana, Darie Cristina, Nicolai Ion, Bîrdan Andrei, Golban Ștefan.


În susținerea participanților au fost prezenți la eveniment: 
Biserica - Sf. Iona Teologul - Fundul Galbenei, 
Biserica - Sf. Dumitru - Mereșeni
Biserica - Sf. M. Muc. Gheorghe - Cărpineni, Topor
Biserica - Sf. Ier. Nicolae - Caracui,
Biserica - Sf. Prooroc Ilie - Cioara


Pe lângă toate cadourile oferite de sponsorii noștri, tinerii vor participa la trei tabere: 
1.Tabără Tinerețea, de la egal la egal amical – perioada 5 – 8 iunie, or. Nisporeni. 2.Tabără: De la tineri activi spre comunități participative – perioada 20 – 25 august3.Tabără: Tinerețe fără bătrânețe -  perioada 14 - 16 septembrie, Mănăstirea Hârbovăț.

     Finala Concursului Brain-Ring o să fie în data de 16 septembrie 2017 cu un vast program pentru tineri.       Moderatorul concursului prot. Vadim Corostinschi, Președintele Asociației Tinerilor Ortodocși din Moldova, a ținut să mulțumească sponsorilor și susținătorilor concursului dat: Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, care sprijină proiectele ATOM și dna. Iulia Pancu, Șef Direcția Învățământ, Tineret și Sport Ungheni Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu