joi, 16 martie 2017

Act de caritate în satul Logînești

        Cu binecuvântarea Prea Sfințitului Petru Epicopul de Ungheni și Nisporeni în localitatea Logănești s-au desfășurat mai multe acțiuni caritabile.  Protoiereul Leontie Lilicu împreună cu doi consilieri, domnii  Ion Moraru și Bârcă Mihail și cu participarea anumitor creștini ai parohiei Logănești au cercetat nevoiașii aflați în suferință din localitatea respectivă.

            În acest sens s-au procutat mai multe produse necesare pentru cei în suferință și anume scutece, hârtii igienice, șervețele umede, săpunuri și șampunuri, etc. din banii colectați (3300 lei).
         Toate acestea,  împreună cu jertfa creștinilor pe care au colectat-o la biserică și anume produsele alimentare, au fost distribuite persoanelor care se află în suferiță și au anumite grade de invaliditate sau anumite handicapuri. De aceste ajutoare au beneficiat 18 familii.

           Preotul paroh prot. Leontie,  mulțumește pe această cale creștinilor care s-au implicat în această acțiune și îndeamnă enoriașii ca în acest post să participe la astfel de acțiuni de cercetare a celor nevoiași.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu